Polypropylénové transportné kolesá, priemer 80 – 125 mm, klzné ložiská

X
Polypropylénové transportné kolesá, priemer 80 – 125 mm, klzné ložiská
Od
2,00 €
 bez DPH
2,46 € s DPH
kus
Všetky varianty (3)

Vyberte z 3 variantov tohto modelu

product image
32200121
Ø (mm)
80 mm
Šírka behúňa (mm)
32 mm
Celková výška (mm)
80 mm
Ø otvoru (mm)
12 mm
Ø otvoru hriadeľa (mm)
8 mm
Hmotnosť (kg)
0.2 kg

Názov produktu
Polypropylénové transportné kolesá, priemer 80 – 125 mm, klzné ložiská
Predajná jednotka
kus
Stránka papierového katalógu
1999

Typ náboja
Klzné
Min. prevádzková teplota (°C)
-20 °C
Max. prevádzková teplota (°C)
80 °C
Brzda
nie
Kolesa/kolieska Nosnosť (Roztriediť)
1 - 100 kg
Nosnosť (kg)
100 kg
Typ upevnenia
bočným otvorom
Výrobný materiál tela kolesa
Polypropylén
Materiál behúňa
Polypropylén

2,00 € bez DPH

kus

product image
32200122
Ø (mm)
100 mm
Šírka behúňa (mm)
36 mm
Celková výška (mm)
100 mm
Ø otvoru (mm)
12 mm
Ø otvoru hriadeľa (mm)
8 mm
Hmotnosť (kg)
0.3 kg

Názov produktu
Polypropylénové transportné kolesá, priemer 80 – 125 mm, klzné ložiská
Predajná jednotka
kus
Stránka papierového katalógu
1999

Typ náboja
Klzné
Min. prevádzková teplota (°C)
-20 °C
Max. prevádzková teplota (°C)
80 °C
Brzda
nie
Kolesa/kolieska Nosnosť (Roztriediť)
1 - 100 kg
Nosnosť (kg)
100 kg
Typ upevnenia
bočným otvorom
Výrobný materiál tela kolesa
Polypropylén
Materiál behúňa
Polypropylén

2,10 € bez DPH

kus

product image
32200123
Ø (mm)
125 mm
Šírka behúňa (mm)
37 mm
Celková výška (mm)
125 mm
Ø otvoru (mm)
15 mm
Ø otvoru hriadeľa (mm)
10 mm
Hmotnosť (kg)
0.4 kg

Názov produktu
Polypropylénové transportné kolesá, priemer 80 – 125 mm, klzné ložiská
Predajná jednotka
kus
Stránka papierového katalógu
1999

Typ náboja
Klzné
Min. prevádzková teplota (°C)
-20 °C
Max. prevádzková teplota (°C)
80 °C
Brzda
nie
Kolesa/kolieska Nosnosť (Roztriediť)
1 - 100 kg
Nosnosť (kg)
100 kg
Typ upevnenia
bočným otvorom
Výrobný materiál tela kolesa
Polypropylén
Materiál behúňa
Polypropylén

3,40 € bez DPH

kus

Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.