Prepravky červenej farby určené primárne na prepravu a skladovanie mäsa, mäsových výrobkov a hydiny.
Modulové rozmery 60 x 40 cm na optimálne využitie priestoru na paletách.
Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o zhode.
Možnosť dokúpenia veka.
Perforovaný horný okraj.
Vyhlásenie o zhode: Písomné uistenie výrobcu alebo dovozcu o tom, že výrobok spĺňa požiadavky technických predpisov platných v SR a že bol dodržaný stanovený postup pri posúdení zhody.
Prepravky červenej farby určené primárne na prepravu a skladovanie mäsa, mäsových výrobkov a hydiny.
Modulové rozmery 60 x 40 cm na optimálne využitie priestoru na paletách.
Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o zhode.
Možnosť dokúpenia veka.
Perforovaný horný okraj.
Vyhlásenie o zhode: Písomné uistenie výrobcu alebo dovozcu o tom, že výrobok spĺňa požiadavky technických predpisov platných v SR a že bol dodržaný stanovený postup pri posúdení zhody.
Popis a podrobné informácie
Max. zaťaženie (kg) : 30 kg
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Prepravky červenej farby určené primárne na prepravu a skladovanie mäsa, mäsových výrobkov a hydiny.
Modulové rozmery 60 x 40 cm na optimálne využitie priestoru na paletách.
Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o zhode.
Možnosť dokúpenia veka.
Perforovaný horný okraj.
Vyhlásenie o zhode: Písomné uistenie výrobcu alebo dovozcu o tom, že výrobok spĺňa požiadavky technických predpisov platných v SR a že bol dodržaný stanovený postup pri posúdení zhody.
Max. zaťaženie (kg) : 30 kg
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu
Prepravka na mäso E3, 60 l
Predajná jednotka
kus
Parametr
Materiál
PLAST
Kapacita (L)
60 L
Celková dĺžka (mm)
600 mm
Celková šírka (mm)
400 mm
Celková výška (mm)
300 mm
Užitočná dĺžka (mm)
565 mm
Užitočná šírka (mm)
365 mm
Užitočná výška (mm)
295 mm
Max. zaťaženie (kg)
30 kg
Materiál
POLYETYLÉN
Farba boxu
ČERVENÁ
Max. prevádzková teplota (°C)
60 °C
Min. prevádzková teplota (°C)
-40 °C
Hmotnosť (kg)
3 kg
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.