Vrchnák pre gastro nádoby GN 1/1

X
Vrchnák pre gastro nádoby GN 1/1
17,00 €
 bez DPH
20,40 € s DPH
kus
Kód produktu (SKU):   949236
  • Záruka 10 rokov
  • Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
  • Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
  • Sme tu pre vás

Popis a parametry

  • Priehľadné veko s vytvarovanou rukoväťou pre bezpečné uchytenie a minimalizáciu styku s potravinami.
  • Vyrobené z polykarbonátu.
  • Vybavené certifikáciou NSF a HACCP, BPA-Free.
  • NSF certifikácia:
  • Výrobok bol testovaný v oblasti verejného zdravia, bezpečnosti a ochrany životného prostredia nezávislou certifikačnou spoločnosťou NSF International. Certifikačné programy vyžadujú pravidelné kontroly vo výrobniach a výrobky sú pravidelne preskúšavané podľa najnovšej verzie použiteľnej národnej normy. HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.BPA-Free: Výrobok neobsahuje zdraviu škodlivý uhľovodík BPA (Bisfenol A).
  • GN rozmery sú štandardné rozmery obalov používaných v gastronomickom

Prínosy pre spoločnosť a životné prostredie

Tento obal je 100 % recyklovateľný, čo znamená, že po skončení jeho životnosti možno všetky jeho zložky recyklovať oddelene prostredníctvom osobitných spôsobov recyklácie.

Špecifikácia

Informácie o produkte

Značka Rubbermaid
Predajná jednotka kus
Stránka papierového katalógu 1999

Parametr

Typ veka GN 1/1
Dĺžka (mm) 325 mm
Šírka (mm) 530 mm
Materiál plast
Recyklovateľné obaly Áno - 100%
Min. prevádzková teplota (°C) -40 °C
Max. prevádzková teplota (°C) 100 °C

Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.