Nitrilové rukavice Ansell AlphaTec® 79-700

X
Nitrilové rukavice Ansell AlphaTec® 79-700
5,60 €
 bez DPH
6,72 € s DPH
pár
Kód produktu (SKU): : Vyberte variantu: veľkosť rukavice
  • Záruka 10 rokov
  • Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
  • Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
  • Sme tu pre vás

Popis a parametry

  • Nitrilové rukavice chemicky odolné, vhodné na práce v suchom, vlhkom alebo mastnom prostredí.
  • Vrúbkovaný povrch pre pevný úchop.
  • Pohodlné, vysoká schopnosť absorbovať pot.
  • Spĺňajú normy EN 420: 2003, EN 388: 2003, EN 374: 2003 a EN
  • 421:2004 kategória III.
  • EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
  • EN 374: Táto európska norma určuje požiadavky na rukavice tak, aby pri použití chránili používateľa pred chemikáliami a/alebo mikroorganizmom a stanovuje názvy na používanie. Zahŕňa terminológiu týkajúcu sa ochrany rúk a ochranných rukavíc. Norma sa používa súčasne s EN 420. Táto norma nestanovuje požiadavky na ochranu proti mechanickým rizikám. Požiadavky sa týkajú predovšetkým: penetrácie, permeácie, mechanických vlastností, označovania a rozsahu informácií poskytovaných výrobcom.
  • EN 421: Táto norma stanovuje požiadavky a skúšobné metódy pre rukavice chrániace pred ionizujúcim žiarením a rádioaktívnym zamorením. Norma je určená pre rukavice, ktoré chránia ruky a rôzne častí paží a ramien.
  • EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mech
  • áno
  • áno
  • áno
  • áno

Špecifikácia

Informácie o produkte

Názov produktu Nitrilové rukavice Ansell AlphaTec® 79-700
Značka Ansell
Predajná jednotka pár

Parametr

Materiál Nitril
Norma EN 374-3 nie
Počet párov 1
Norma EN 388 1001
Na použitie v potravinárstve áno
Norma EN 374-1 áno
Norma EN 374-2 áno
CE áno
Norma EN 420 áno
Typ ochrany chemikálie
Dĺžka (cm) 31 cm

Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.