Rukavice sú vhodné na manipuláciu s mokrými a klzkými výrobkami. Dobrá priľnavosť vďaka zosilnenému vonkajšiemu povrchu. Vysoko odolné proti oteru pre optimálnu životnosť. Tepelná izolácia a najvyššie pohodlie po celý deň.
Na použitie pri vykonávaní prác zahŕňajúcich: Poľnohospodársko-potravinársky priemysel Manipulácia s tučnými potravinami Záhradníci, chov ustríc Manipulácia s rybami Manipulácia s čerstvými a klzkými produktmi.
Na manipuláciu s mastnými potravinami, zeleninou a ďalšími morskými produktmi
Rukavice sú vhodné na manipuláciu s mokrými a klzkými výrobkami. Dobrá priľnavosť vďaka zosilnenému vonkajšiemu povrchu. Vysoko odolné proti oteru pre optimálnu životnosť. Tepelná izolácia a najvyššie pohodlie po celý deň.
Na použitie pri vykonávaní prác zahŕňajúcich: Poľnohospodársko-potravinársky priemysel Manipulácia s tučnými potravinami Záhradníci, chov ustríc Manipulácia s rybami Manipulácia s čerstvými a klzkými produktmi.
Popis a podrobné informácie
CE : áno
Norma EN 374-1 : áno
Norma EN 420 : áno
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Na manipuláciu s mastnými potravinami, zeleninou a ďalšími morskými produktmi
Rukavice sú vhodné na manipuláciu s mokrými a klzkými výrobkami. Dobrá priľnavosť vďaka zosilnenému vonkajšiemu povrchu. Vysoko odolné proti oteru pre optimálnu životnosť. Tepelná izolácia a najvyššie pohodlie po celý deň.
Na použitie pri vykonávaní prác zahŕňajúcich: Poľnohospodársko-potravinársky priemysel Manipulácia s tučnými potravinami Záhradníci, chov ustríc Manipulácia s rybami Manipulácia s čerstvými a klzkými produktmi.
CE : áno
Norma EN 374-1 : áno
Norma EN 420 : áno
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu
Vodeodolné latexové rukavice Harpon 326
Značka
Mapa Professional
Predajná jednotka
pár
Parametr
Materiál
Latex
Dĺžka (cm)
32 cm
Norma EN 388
3141X
Norma EN 407
X1XXXX
Rukavice ochrana
Chemický
Na použitie v potravinárstve
áno
Norma EN 374-1
áno
CE
áno
Norma EN 420
áno
Norma EN 374-3
NIE
Materiál výstelky
Tkanina
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.