Bezšvíkové pletené rukavice pre maximálne pohodlie, dobrú obratnosť a pružnosť. Úroveň ochrany proti prerezaniu je možné ľahko určiť vďaka označeniu na chrbte rukavice. Neobsahuje silikón a pomáha predchádzať vzniku stôp a defektov na plechu a skle pred lakovaním. Dermatologicky schválené.
Rukavice KryTech 642 s ochranou proti prerezaniu úrovne B
Rukavice KryTech 642 s ochranou proti prerezaniu úrovne B
Kompatibilita s displejmi a dotykovými zariadeniami
Bezšvíkové pletené rukavice pre maximálne pohodlie, dobrú obratnosť a pružnosť. Úroveň ochrany proti prerezaniu je možné ľahko určiť vďaka označeniu na chrbte rukavice. Neobsahuje silikón a pomáha predchádzať vzniku stôp a defektov na plechu a skle pred lakovaním. Dermatologicky schválené.
Popis a podrobné informácie
CE : áno
Norma EN 420 : áno
Kompatibilné s dotykovou obrazovkou : áno
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Rukavice KryTech 642 s ochranou proti prerezaniu úrovne B
Kód produktu (SKU): 1513932
14,89 € bez DPH 18,31 € s DPH
pár
Popis a parametry
Kompatibilita s displejmi a dotykovými zariadeniami
Bezšvíkové pletené rukavice pre maximálne pohodlie, dobrú obratnosť a pružnosť. Úroveň ochrany proti prerezaniu je možné ľahko určiť vďaka označeniu na chrbte rukavice. Neobsahuje silikón a pomáha predchádzať vzniku stôp a defektov na plechu a skle pred lakovaním. Dermatologicky schválené.
CE : áno
Norma EN 420 : áno
Kompatibilné s dotykovou obrazovkou : áno
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu
Rukavice KryTech 642 s ochranou proti prerezaniu úrovne B, veľ. 10
Značka
Mapa Professional
Predajná jednotka
pár
Parametr
Norma EN 388
4X42B
Veľkosť rukavice
10
Ochrana proti porezaniu ISO 13997
B
Farba
SIVÁ
Pre pravákov i ľavákov
NIE
Rukavice ochrana
STRIHAŤ
Povlak
NITRIL
Plocha s povlakom
DLAŇ
Materiál
VYSOKOHUSTOTNÝ POLYETYLÉN
Na použitie v potravinárstve
NIE
Na jedno použitie
NIE
CE
ÁNO
Kompatibilné s dotykovou obrazovkou
ÁNO
Norma EN 420
ÁNO
Počet párov
1
Norma EN 407
X1XXXX
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.