Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 480 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Environmental Impact Score
Kategória: KANCELÁRSKE KRESLO
Tento produkt má nižší environmentálny dosah než väčšina produktov v jeho kategórii.
- Pomůže Vám vybrat medzi podobnými produkty z našeho sortimentu.
- Na základu 16 dopadov na životné prostredie ako uhlíková stopa, lidské zdroje, znečistenie ovzdušia, zdravie, apod.
Toto hodnotenie je založené na uznávanej metodike, ak sa chcete dozvedieť viac o hodnotení vplyvu na životné prostredie, kliknite tu
Špecifikácia
Informácie o produkte
| Názov produktu | Kancelárske kreslo Indra II |
|---|---|
| Značka | Nowy Styl |
| Predajná jednotka | kus |
| Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
| Model | Indra II |
|---|---|
| Farba | ČIERNA |
| Materiál | KOŽA |
| Mechanizmus | SYNCHRÓNNA |
| Farba podstavca | SIVÁ |
| Výška operadla (cm) | 65 cm |
| Šírka sedacej plochy (cm) | 48 cm |
| Hĺbka sedacej plochy (cm) | 45 cm |
| Min. výška sedacej plochy (cm) | 38 cm |
| Nastavenie lakťovej opierky | FIXNÉ |
| Druh sedadla | KRESLO |
| Max. výška sedacej plochy (cm) | 52 cm |
| Podhlavník | ÁNO |
| Hustota peny operadla (kg/m³) | 30 kg/m³ |
| Hustota peny sedacej plochy (kg/m³) | 30 kg/m³ |
| Materiály podstavca | Oceľ |
| Recyklovateľné obaly | ÁNO - 100% |
| Materiál operadla | KOŽA |
| Norma EN | EN 1335 |
| Norma | ISO 14001, ISO 9001 |
| Typ noha | KOLIESKA |
| Ergonomický | ÁNO |
| Mechanizmus uvoľnenia | ÁNO |
| Nastaviteľná hmotnosť | ÁNO |
| Pravá koža | ÁNO |
| Farba operadla | ČIERNA |
| Vyklápanie vycentrovanej osi | ÁNO |
| Nastavenie výšky sedacej plochy | ÁNO |
| Montáž | NA MONTÁŽ |
| Farba sedacej plochy | ČIERNA |
| S lakťovou opierkou | ÁNO |
| Materiál sedacej plochy | KOŽA |
| Vplyv na životné prostredie | B |
| PEIS - súhrnné skóre PEF na funkčnú jednotku (µPts) | 2664 |
| PEIS - Uhlíková stopa výrobku (kg CO2 ekv.) | 118 |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.