Plastové odpadové nádoby v bielom vyhotovení s farebnými vekami na jednoduché triedenie odpadu. Vhodné do potravinárstva, spĺňajú normu HACCP. Kontajnery sú vybavené kolieskami s priemerom 95 mm, nášľapným mechanizmom a rukoväťou pre jednoduchú manipuláciu.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Plastové odpadové nádoby Isaac na triedený odpad, objem 90 l
Plastové odpadové nádoby Isaac na triedený odpad, objem 90 l
Plastové odpadové nádoby v bielom vyhotovení s farebnými vekami na jednoduché triedenie odpadu. Vhodné do potravinárstva, spĺňajú normu HACCP. Kontajnery sú vybavené kolieskami s priemerom 95 mm, nášľapným mechanizmom a rukoväťou pre jednoduchú manipuláciu.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Popis a podrobné informácie
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Plastové odpadové nádoby v bielom vyhotovení s farebnými vekami na jednoduché triedenie odpadu. Vhodné do potravinárstva, spĺňajú normu HACCP. Kontajnery sú vybavené kolieskami s priemerom 95 mm, nášľapným mechanizmom a rukoväťou pre jednoduchú manipuláciu.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu
Plastové odpadové nádoby Isaac na triedený odpad, objem 90 l